Mijn kennismaking met scentsy

Gepubliceerd op 6 juni 2020 om 18:49

Beste bezoekers, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik hoop dat ik je interesse kan wekken om eens tussen de mooie producten te kijken.. En mocht je iets willen weten, je mag altijd bellen of mailen❤️

Scentsy... Ik ben er mee in aanraking gekomen door een vriendin.. Ik hou van geuren.. Of het nou parfum is of lekkere waxgeuren in huis.. Ik hou ervan🤗 maar dit.. Is echt fantastisch.. Ik waarschuw jullie.. Als je eenmaal iets in huis hebt van Scentsy.. Wil je niks anders meer. Het grote voordeel vind ik dat je Wax niet verbrand, maar de Wax wordt verwarmd door een lampje.. Dus beter voor je gezondheid en het wordt niet heet, dus niet gevaarlijk voor kinderen. Mijn eerste reactie dat ik het boekje zag met de artikelen was... 'wat duur'. Maar die mening verandere snel zodra ik het in handen had en zag wat het doet. Je koopt eigenlijk een lamp die ook Wax verwarmt.. Ga maar eens een mooie lamp kopen in de winkel.. Ben je veel meer geld kwijt.. Oh en nog een voordeel... Er zit levenslange garantie op😍

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke Abdoella
4 jaar geleden

Ik zie steeds vaker Scentsy producten voorbij komen en het maakt me toch wel nieuwsgierig. Misschien moet ik maar een keer wat gaan bestellen en het uitproberen.

Vanessa
4 jaar geleden

Ik heb leuke logeerwarmers.. Kan je het testen of je het wat vind... Komt de warmer een week logeren en dan beslis je of je hem teruggeeft of wil houden... Geloof me.. Nog nooit heeft iemand het teruggegeven.. Mocht je het willen proberen, stuur mij een bericht, dan regelen we dat🤗

Monica
4 jaar geleden

Heerlijke producten van scentsy. Ik hou ervan, en de disney geurhangers zijn geweldig!

Vanessa
4 jaar geleden

Wat leuk, nog een Scentsy fan🤗 de hangers zijn inderdaad ook fijn. Ik hang ze in m'n kledingkast☺️

Chantal
4 jaar geleden

Wat een leuk blog. Misschien nog leuker als je er ook foto’s bij plaatst? Of misschien zelfs een filmpje?

Vanessa
4 jaar geleden

Dank je voor de tip, dit was de eerste keer dat ik een blog aanmaak.. Ik ga het zeker vaker proberen 😁

Dyonne
4 jaar geleden

Lijkt me heerlijk, ik kom het de laatste tijd ook veel tegen! Ik ga het onthouden, heb eerst nog een eigen voorraad weg te werken haha!!

Vanessa
4 jaar geleden

Leuk! Als je wat info wilt of iets wil uitproberen weet je me te vinden😜

Anja
4 jaar geleden

Leuk om te lezen wat het eigenlijk is. Ik ging er inderdaad ook vanuit dat de was heel heet zou worden

Vanessa
4 jaar geleden

Hoii, nee doordat er geen verbranding is en de Wax speciaal gemaakt is om te smelten met lage temperatuur is het veilig voor kids en dieren.. Echt top🤗