Product van de dag

Gepubliceerd op 9 juni 2020 om 21:05

Omdat ik graag een eerlijk advies wil geven over de producten die ik verkoop, test ik ze zelf ook uit.. Deze keer de defuser.. 

Wauw😍 dat is het eerste wat in mij opkwam dat ik 'm aan deed. Wat een mooi effect. Je doet water en een paar druppels olie in de bak, kap erop en aanzetten. De verlichting kan op 3 standen.. Ook flikerend kaarslicht is een optie. Het stomen kan ook op 2 standen dus je kan zelf bepalen hoe sterk je de geur wilt. Ik moet zeggen.. Ik vind dit nog lekkerder dan de Wax. Het is wat subtieler.. Ik ben fan 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Monica
10 maanden geleden

Deze producten zijn echt geweldig! Ben er gek op. En ze zien er allemaal stuk voor stuk prachtig uit. Ik ben ook fan.

Vanessa
10 maanden geleden

Leuk! Er komt steeds meer bekendheid van Scentsy. Ik ben zelf ook heel blij dat ik er mee in aanraking ben gekomen

Marijke Abdoella
10 maanden geleden

Wat een mooi ding! Hoe lang kan hij aanblijven? Wat is de prijs?

Vanessa
10 maanden geleden

https://vanessavanharen.scentsy.nl/shop/c/9846/aromatische-olie-diffusers. Hier kan je alle soorten en maten vinden. Aangezien je de standen kan aanpassen van stoom variëren de tijden.. Maar op de hoge stand iets van 8 uur. Prijzen complete set rond de 200 euro.. Losse kap is ook te bestellen voor als je wil afwisselen. Indien je een party geeft krijg je als gastvrouw dikke korting😉

Stefanie
10 maanden geleden

Wat een tof ding! Ik heb ook wel zo’n olie ding, maar die is gewoon wit en saai

Vanessa
10 maanden geleden

Wij hebben echt heeel veel varianten. Sommige zijn echt heel apart

Anja
10 maanden geleden

Die ziet er echt schitterend uit. Verandert de diffuser nog van kleur als deze aanstaat?

Vanessa
10 maanden geleden

Hoi, nee dat niet, maar door het werkje in het glas lijkt het net vuurwerk

Vera
10 maanden geleden

Super tof! Wauw was ook bij mij het eerste woord die in mijn gedachte kwam! Heel leuk dat je ook laat zien wat het doet.:)

Liefs,

Vera

Manon
10 maanden geleden

Wauw dat is nog eens een mooie defuser! Leuk dat je hem zo even hebt beschreven. Maakt mij ook al fan.